kolmapäev, 2. august 2023

Kolmapäev täis laskumisi, minigolfi ja pallimänge🏐

Täna hommikul oli meil ikka võimlemine ja hommikusöök ning asusimegi tänaste tegevuste juurde - seikluspargis laskumised✈️ - see tähendab seda, et ronima ei pidanudki, vaid sai ainult ühte trossi mööda teisele lennatud ja nii terve päev😁. Teise tegevusena mängiti täna punktide peale minigolfi⛳️. Kes väiksema löökide arvuga kõik rajad läbib ongi võitja, selgusid iga grupi parim poiss ja parim tüdruk🏆. Kolmanda tegevusena oli vaja läbida "Rajalt maha" rada, seal on hulk takistusi, mille läbimise eest on võimalik saada omajagu punkte - taas selgitasime välja iga grupi parima poisi ja parima tüdruku. Neljas tegevus oli homse peo ettevalmistus, tantsukavad on juba päris kobedad ja ärge unustage homme ca 20.00 paiku Facebookis otseülekannet vaadata. Viimase tegevusena oli täna pallimängud🏀🏐 - väga palju võrkpalli ja Jahimeest sai mängitud, kuid selle laagrivahetuse vaieldamatu lemmik on ikkagi "Maffia". Kõik grupid vahetasid eelnimetatud tegevuste vahel kohti ja nii see päev möödus. 
Vahele mahtus veel sumomaadlus, lauamängud ja hulganisti ujumist!💦
Kusjuures ilm on täna olnud suhteliselt hea - ainult pärast puhketundi sadas vihma, aga temperatuur on mõnusalt soe, ehk siis ilmaga oleme rahul!
Pärast õhtusööki on nutiaeg☎️, ehk siis lapsed võiksid koju helistada. Telefonid on muidu laagris laste endi käes, kuid pigem päevaste tegevuste ajal hoiame neid toas. Või siis kasvataja käes hoiul. Omaette küsimus on see, kas lapsed helistavad või mitte - arvestades, kui paljud vanemad laagrisse helistavad, et uurida, kas lapsega on ikka kõik hästi, siis pigem lapsed neile ise ei helista.😁
Kell 20.00 oli päevakokkuvõtte aeg ja seejärel oli meie kahel nooremal grupil filmiõhtu🎥- noored vaatavad "Minione". Filmiõhtu toimub meil suures saalis, kus sel ajal on lubatud ka krõpsu süüa. 
Kolmas ja neljas grupp lähevad sauna🥵 ja mullibasseini 💦 ning meie kõige vanemad noored saavad niisama väljas chillida. 😎 Aa kusjuures, kuna esmaspäeval, kui oli viienda grupi saunaõhtu, oli meil mullbassein remondis, siis anname meie kõige suurematele võimaluse ka täna sauna minna.
Homme ootavad meid ees olümpiamängud!































































Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

💚Aitäh, V vahetus!💚

Valma Seikluslaagri viimane vahetus on möödas ja lapsed on kodudesse saadetud. Uurige kindlasti lastelt, kuidas neil läks.🤗 Igasugune tagas...